Clubul Pensionarilor, cartier Zorilor, Cluj-Napoca

In jos

Clubul Pensionarilor, cartier Zorilor, Cluj-Napoca

Mesaj  Admin la data de Vin Mar 19, 2010 4:12 pm

Inaugurat pe data de 3 decembrie 2009, Clubul Pensionarilor de pe strada Pasteur nr.77, din cartierul Zorilor, a functionat o buna bucata de vreme intr-un spatiu pentru care procedurile legale nu au fost finalizate.

Consilierii locali au aprobat la doua saptamani dupa inaugurare hotararea de a da in folosinta gratuita Directiei de Asistenta Sociala (DAS), care functioneaza ca serviciu public in subordinea Consiliului Local (CL) Cluj-Napoca, a spatiului in care astazi functioneaza clubul.

Spatiul, cu o suprafata de aproape 143 de metri patrati, a apartinut societatii Rogil Impex, in baza unui contract de asociere din anul 2007. Intelegerea a expirat in luna aprilie a acestui an, iar conducerea Primariei a decis alocarea acestuia cu titlu gratuit catre DAS.

Valoarea de inventar a acestui spatiu este de 327 de mii de lei. De la inceputul lunii decembrie aici functioneaza un centru de zi pentru varstnici si un club al pensionarilor, cu o capacitate de 200 de persoane. Investitia a pornit de la ideea unui cetatean care locuieste in zona, potrivit primarului Sorin Apostu.

Admin
Admin

Mesaje : 235
Data de inscriere : 13/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://pensionariiromaniei.forumz.ro

Sus In jos

Club al Pensionarilor de 120.000 de lei in Zorilor

Mesaj  Admin la data de Dum Mar 28, 2010 10:56 pm

Municipalitatea clujeana a inaugurat al treilea club al pesionarilor din oras, in cartierul Zorilor, pe strada Pasteur. In urma unei investitii de 120.000 de lei si a preluarii unui spatiu abandonat de fostul proprietar au fost amenajate doua sali de recreere si doua grupuri sanitare.

“Ideea pentru realizarea acestui club de pensionari a venit chiar de la un clujean din cartierul Zorilor, care a identificat de unul singur spatiul. Deja tot ce facem in cartierele clujene sunt ideile locuitorilor de aici. Daca in Marasti am amenajat un spatiu verde, in Zorilor a fost nevoie de un Club pentru Pesionari”, a declarat primarul Sorin Apostu, la cateva minute de la taierea panglicii.

La inaugurare au participat peste 100 de pensionari, centrul avand o capacitate de peste 200 de oameni. “Centrele de zi si cluburile pentru pensionari deservesc peste 1.200 de oameni, plus cei 200 din Zorilor. Mai aveam doua centre de zi pe strada Decebal si pe Steo Iosif si doua cluburi pentru pensionari in Someseni si Marasti”, a adaugat Apostu.
Primaria Cluj-Napoca a mai identificat un spatiu parasit de proprietar si pe strada Taberei, unde si acolo se intentioneaza deschiderea unui centru pentru pensionari, de asemenea se asteapta amenajarea unuia si in cartierul Grigorescu.


Alexandra Groza, City News Cj, 3 decembrie 2009

Admin
Admin

Mesaje : 235
Data de inscriere : 13/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://pensionariiromaniei.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum