Onţanu a făcut gimnastică alături de pensionari din sectorul 2

In jos

Onţanu a făcut gimnastică alături de pensionari din sectorul 2

Mesaj  Maier la data de Dum Aug 15, 2010 3:21 pm

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a făcut, în această dimineaţă (10 august 2010), în Parcul Plumbuita, gimnastică alături de aproximativ 50 de pensionari, cu scopul de a promova un program de socializare prin activităţi recreative, relatează Mediafax.

Lecţia de gimnastică a început în prezenţa Elenei Tarcevscki, în vârstă de 105 ani, care a participat şi ea, pentru câteva minute, la exerciţiile conduse de o profesoară de gimnastică şi de primarul Neculai Onţanu.

Bătrâna a dorit să dea un exemplu celor prezenţi, povestind că face mişcare în fiecare zi, are singură grijă de gospodărie, nu a fumat niciodată şi nu a băut alcool. Ea a mai spus că este sigură că secretul longevităţii sale stă în muncă şi în stilul de viaţă sănătos pe care îl are.

La rândul său, primarul Neculai Onţanu a spus că a dorit să implementeze programul "Sănătate prin mişcare", care se adresează membrilor celor trei cluburi înfiinţate de administraţia locală, după o vizită la Beijing în timpul căreia a observat că lecţiile de gimnastică în aer liber sunt un obicei.

Edilul s-a declarat încântat de cele aproximativ 30 de minute de gimnastică, la care au participat şi copii aflaţi în parc, adăugând că astfel de exerciţii fizice pot da oamenilor "energie pentru întreaga zi".

În cadrul aceluiaşi program, membrii celor trei cluburi înfiinţare de primărie vor beneficia de asistenţă specializată timp de două ore pe săptămână.

Maier
Admin

Mesaje : 36
Data de inscriere : 13/03/2010
Varsta : 69
Localizare : Ashkelon, Israel

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum