Siguranta pentru varsta a III-a la Zimnicea

In jos

Siguranta pentru varsta a III-a la Zimnicea

Mesaj  Admin la data de Mar Mar 30, 2010 12:58 am

La 6 luni de la lansarea proiectului “Siguranţa pentru vârsta a III-a, proiect realizat în parteneriat de către Primăria oraşului Zimnicea, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Teleorman şi Liceul Teoretic Zimnicea, primarul orasului, D-nul Petre Parvu, a invitat tinerii voluntari din cadrul proiectului la sediul primariei Zimnicea pentru a trage primele concluzii ale activitatiilor din cadrul proiectului.

Elevii Liceului Teoretic Zimnicea participanti la acest proiect au prezentat un raport de activitate si concluziile rezultate in urma intalnirii lor cu persoanele de varsta a III-a, stabilind totodata si ce urmeaza sa faca in perioada urmatoare in cadrul proiectului. Insotiti de reprezentatul din partea politiei nationale, agent sef Badoiu Marian, in activitatile din cadrul proiectului, elevii voluntari au identificat o serie de probleme si persoane aflate in dificultate urmand ca acestea sa fie ajutate de catre primarul orasului Zimnicea, ec. Petre Parvu.

De altfel, acesta a fost si motivul pentru care edilul sef al comunitatii zimnicene a dorit sa se intalnesca cu echipele de tineri. Le-a cerut sa ii prezinte periodic rezultatele activitatii lor, in speta persoanele aflate in dificultate pentru a putea veni in intampinarea problemelor cu care se confrunta in vederea rezolvarii acestora. Deasemenea, 2 asistenti sociali din cadrul primariei se vor deplasa de acum incolo alaturi de voluntari pentru a evalua si mai bine situatiile delicate cu care se confrunta unii cetateni de varsta a 3-a din oras.

Principalele probleme semnalate sunt legate de dificultatea cu care cei batrani reusesc sa isi procure cele necesare traiului zilnic, alimente, sa isi plateasca facturile etc. primarul urbei angajandu-se ca va incerca sa gaseasca o solutie pentru ajutorarea persoanelor de varsta a 3-a aflate in dificultate.


23 martie 2010

Admin
Admin

Mesaje : 235
Data de inscriere : 13/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://pensionariiromaniei.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum