Club V pensionari Iasi

In jos

Club V pensionari Iasi

Mesaj  Admin la data de Mar Mar 30, 2010 12:30 am

Presedinte ec. Georgeta IOHNI

Admin
Admin

Mesaje : 235
Data de inscriere : 13/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://pensionariiromaniei.forumz.ro

Sus In jos

Club V/ Bun venit in CLUBUL Pensionarilor

Mesaj  Admin la data de Mar Mar 30, 2010 12:32 am

Aruncata de valul pensionarii, am poposit linistita pe insula nepasasrii. Dar nu pentru mult timp!
Mi-am revenit din amorteala cand am primit un apel telefonic de la pr Constantin Andrei, protopop de Iasi, membru fondator al CLUB V Iasi, fiind invitata la deschiderea CLUBULUI pentru VIITOR – Iasi din cadrul Fundatiei pentru Strategii de Comunicare.

Cu toata deschiderea si increderea in fortele proprii am participat la prima si apoi la urmatoarele intalniri ale fondatorilor acestui club.

“Dezghetati”, abia la o a doua intalnire, dandu-ne seama de intortochierea drumului pe care am pornit cu totii, am inceput discutii asupra ideilor si propunerilor de proiecte de lucru.

Atunci, impreuna dl Liviu Antonesei am sustinut ideea infiintarii unor mini-cluburi pentru pensionari, in cartierele Iasilor, pentru petrecerea timpului liber de catre acestia.

Incet-incet, ideea a prins contur cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi. Intre municipalitate si Fundatia pentru Strategii de Comunicare (ulterior si cu Ateneul Tatarasi) s-a incheiat un contract de parteneriat, fiind astfel stabilite conditiile si spatiile arondate desfasurarii activitatilor noastre sociale.

Purtand discutii de la om la om s-a ajuns ca in scurt timp aproximativ 50 de persoane sa se inscrie in CLUBUL pensionarilor, Acestia au completat cereri de inscriere in baza carora li s-au eliberat legitimatii de membri ai CLUBULUI, apoi legitimatii gratuite la Biblioteca Ateneului Tatarasi.
S-au desfasurat activitati de petrecere a timpului liber precum sah, table, remy, concomitent cu posibilitatea de consultare a presei.

S-a obtinut sponsorizarea cu doua publicatii curente, acestea completand fondul publicatiilor pentru Biblioteca Ateneului.

La solicitarea membrilor inscrisi s-a intocmit o adresa catre Primaria Municipiului Iasi prin care s-a solicitat atribuirea Bazei sportive TEPRO Iasi, in vederea amenajarii si desfasurarii de activitati in aer liber de catre pensionari.

Sper sa avem sprijin din partea oficialitatilor municipale in vederea largirii ariei de activitate a CLUBULUI.

BUN VENIT celor care, inscriindu-se in acest mini-club ma vor ajuta in desfasurarea unei activitati decente si de folos persoanelor pensionate.

Presedinte CLUB V Pensionari - Iasi
Ec Georgeta IOHNI

(preluat din "Romania, libera in viitor", 5 martie 2006)

Admin
Admin

Mesaje : 235
Data de inscriere : 13/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://pensionariiromaniei.forumz.ro

Sus In jos

Club pensionari Iasi

Mesaj  Maier la data de Mier Sept 08, 2010 7:27 pm

Clubul pensionarilor, Piata Voievozilor, PT2. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Directia de Asistenta Comunitara, cu dl. Director Ionel Calapod, tel. 0232206344.

Maier
Admin

Mesaje : 36
Data de inscriere : 13/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Ashkelon, Israel

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Club V pensionari Iasi

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum