Curs de asistent social, tehnician nutritionist, baby-sitter si ingrijitor batrani la domiciliu - Fundatia pentru Invatamant

In jos

Curs de asistent social, tehnician nutritionist, baby-sitter si ingrijitor batrani la domiciliu - Fundatia pentru Invatamant

Mesaj  Admin la data de Lun Mar 29, 2010 11:47 am

Fundatia pentru Invatamant este autorizata de Ministerul Educatiei Cercetarii si Sportului - ordin de ministru 5202/2003 si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale - ordin de ministru 353/2003 si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru adulti. Institutia noastra ofera o gama larga de cursuri de calificare, specializare si perfectionare, programele de studiu fiind aprobate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, singura autoritate din Romania care are drept de eliberare cu recunoastere nationala si internationala a diplomelor pe formare profesionala de adulti.
La aceste cursuri pot participa in special angajati din cadrul institutiilor ce indeplinesc astfel de atributii sau persoane ce se pregatesc sa abordeze acest domeniu .
Pregatirea consta in perfectionarea teoretica si practica a cunostintelor specifice domeniului si este realizata de personal specializat, cu experienta in domeniu, utilizand mijloace si metode moderne de predare.
La finalizarea cursului, in urma examinarii, se elibereaza Certficatul de absolvire, reglementat ca act de studii recunoscut de MECS si MMFP si Suplimentul descripiv ce cuprinde competentele profesionale pentru exercitarea profesiei.
Pentru informatii suplimentare si oferta completa va rugam sa ne contactati la tel./fax 312.02.85 si 312.26.70, e-mail padooschool@yahoo.com.
In cazul cursului de Tehnician nutritionist, ca urmare a implementarii proiectului Pregatire ² , absolventii de Scoala Postliceala Sanitara beneficiaza de o reducere de 60% din taxa cursului

Admin
Admin

Mesaje : 235
Data de inscriere : 13/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://pensionariiromaniei.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum